Erdélyiné Gáspár Katalin

Projektmenedzser. A Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal alkalmazásában áll 1999. óta, jelenleg esélyegyenlőségi és intézményi referensként dolgozik. Tanügyi igazgatási feladatok mellett koordinációs feladatokat lát el esélyegyenlőségi, ifjúsági és drogprevenciós területen.

Pályázati területen szerzett tapasztalatok: hazai forrású drogprevenciós projektek és ifjúsági területen elnyert pályázatok menedzselése, továbbá TÁMOP-3.1.4.C-14 uniós pályázatok projektmenedzsmentjében való részvétel. Aktív szerepet vállalt a KEF kérdőíves vizsgálatában és a városi drogstratégia előkészítésében.

Illés Veronika

Szakmai vezető. A közszférában eltöltött 28 év alatt a gyermekvédelemben, a szociális ellátásban, majd az igazságszolgáltatás területén dolgozott. Családgondozóként és pártfogó felügyelőként terepmunkát végzett szegregált környezetben élő, hátrányos helyzetű emberekkel. A gyermekjóléti szolgálatnál eltöltött évei alatt kollégáival felzárkóztató és szabadidős programokat indítottak veszélyeztetett gyermekek számára, Részt vett a KEF kérdőíves vizsgálatában és a városi drogstratégia előkészítésében.

Karnok Mónika

Pénzügyi vezető. Pénzügyi vezetőként, többek között a gyöngyösi Komplex telepprogramban (2014-2015) is tapasztalatot szerzett. A polgármesteri hivatal alkalmazottjaként látja el feladatát, közvetlen kapcsolatot biztosítva a hivatal vezetésével.

Szabó Péter

Projektkoordinátor. A menedzsment részeként a projekt adminisztratív segítője, valamint a szakmai megvalósításban is részt vesz. 20 éve dolgozik szociális munkásként, jól ismeri a helyi viszonyokat és a problémákat. A KEF titkára 3 éve, részt vett a helyi drogstratégia és más szakmai programok kidolgozásában.